KUNDTJÄNST

Var kommer produkterna ifrån?

I vårt sortiment har samtliga produkter sitt ursprung ifrån Kroatien och de är alla unika på sitt sätt. Uppskattning.nu är ett familjeföretag med rötter ifrån Kroatien. Vår vision är att dela med oss av det fantastiska som Kroatien har att erbjuda såsom den smakrika matkulturen och dom härliga spaprodukterna som speglar just det vi förknippar med det soldränkta landet vid Adriatiska havets kust. Den storslagna naturen och landets fantastiska läge skapar goda förutsättningar för dom solmogna frukterna och de väldoftande, smakrika örterna att komma till sin rätt i vårt attraktiva produktutbud.

Varför Kroatien?

Vi har valt att sikta in oss på produkter ifrån Kroatien eftersom produkterna håller en mycket hög erkänt internationell kvalitet samt att vi har våra rötter därifrån vilket gör det extra spännande. Något man dessutom är mån om i Kroatien är sin hälsa och det något vi känner genomsyrar både maten och de hudvårdande produkterna, dels genom valen av ingredienser men också genom deras naturliga ursprung.

Hur lång hållbarhet har de olika produkterna?

Spaprodukterna har en hållbarhet på närmare 2 år beroende på valet av produkt.
Olivoljans hållbarhet ligger mellan 6-12 månader. Då vi strävar efter att alltid få en olja med så hög kvalitet så möjligt så blir den under 1 år.
Charkprodukterna har en hållbarhet på upp till 2 månader.
Oliverna och marmeladen har en hållbarhet på lite drygt 1 år.
Utgående datum finns att läsa på alla våra produkter.

Leveranstid?

Våra normala leveranstider ligger på 3-5 arbetsdagar.
Undantag på några dagar kan förekomma.

Hur kontaktar jag er?

Enklaste sättet att nå supporten är att maila oss på info@uppskattning.nu, där vi svarar inom 24 timmar.

info@uppskattning.nu

073 157 57 50

Vår vision är att dela med oss av det fantastiska som Kroatien har att erbjuda såsom den smakrika matkulturen och dom härliga spaprodukterna som speglar just det vi förknippar med det soldränkta landet vid Adriatiska havets kust. Den storslagna naturen och landets fantastiska läge skapar goda förutsättningar för dom solmogna frukterna och de väldoftande, smakrika örterna att komma till sin rätt i vårt attraktiva produktutbud.

I vårt sortiment har samtliga produkter sitt ursprung ifrån Kroatien och de är alla unika på sitt sätt.

Samtliga produkter är särskilt utvalda av oss och levereras utan mellanhänder vilket möjliggör en attraktiv prissättning – allt för att du ska kunna ge de människor som betyder något extra för dig den uppskattning dom förtjänar.

Uppskattning.nu ägs och drivs av anivob AB.