En kulturell resa

Uppskattning.nu är ett familjeföretag med rötter ifrån Kroatien. Vår vision är att dela med oss av det fantastiska som Kroatien har att erbjuda såsom den smakrika matkulturen och dom härliga spaprodukterna som speglar just det vi förknippar med det soldränkta landet vid Adriatiska havets kust. Den storslagna naturen och landets fantastiska läge skapar goda förutsättningar för dom solmogna frukterna och de väldoftande, smakrika örterna att komma till sin rätt i vårt attraktiva produktutbud. Samtliga produkter är särskilt utvalda av oss och levereras utan mellanhänder vilket möjliggör en attraktiv prissättning – allt för att du ska kunna ge de människor som betyder något extra för dig den uppskattning dom förtjänar.

I vårt sortiment har samtliga produkter sitt ursprung ifrån Kroatien och de är alla unika på sitt sätt. Det vi brinner lite extra för är dock oliverna som vi erbjuder i olika former såsom hela i burk, tapenade samt olja. De är milda i sin smak och tar lagom plats i ditt kök utan att ta över för mycket men lämnar ändå en mjuk och rund eftersmak som uppskattas av många. En extra krydda är dom smaksatta oljorna som finns med smak av citron, rosmarin, chili och basilika. Andra produkter som sätter guldkant på din vardag och helg är våra smakrika charkvaror och marmelader. Vem tycker inte om att unna sig en bit ost tillsammans med en lufttorkad skinka och på toppen av allt lite fikonmarmelad!
Något man är mån om i Kroatien är sin hälsa och det något vi känner genomsyrar både maten och de hudvårdande produkterna, dels genom valen av ingredienser men också genom deras naturliga ursprung. Våra spaprodukter lockar både kvinnor och män och finns med innehåll som frisk lavendel, upplyftande citron samt vårdande och läkande aloe vera men även mjuka och fylliga dofter i form av mandel och argan finns att tillgå.

Vi erbjuder stilrena presentpåsar med innehåll som plockas ihop av oss baserat på dina behov och önskemål. Känner du att det kan vara svårt att välja så finns färdiga förslag på påsar med olika innehåll – valet är ditt.